2010. szeptember 13.

Nem kap nőt Gjoni

Nem a produkcióval, hanem a műsortumultussal van baja az RTL Klubnak. Ennek áldozata pedig Delhusa Gjoni reality-románca lesz.

Nem a produkcióval, hanem a műsortumultussal van baja az RTL Klubnak. Ennek áldozata pedig Delhusa Gjoni reality-románca lesz.

A görög zenék (egyébként albán származású) hazai királya ugyan bárkit elvihet olyan tájra, ’hol buzuki hangja szól, de a nézők az idén nem tudhatják meg, kit választott szerelmi valóságshowjában az énekes. Az I Love Gjoni című show indulására ugyanis egy kicsit várnia kell. Az idén őszre tervezte párkereső reality ugyanis nem indul el.

Pazarlás lenne egyszerre három, nagy nézettségű műsort elindítani, ezért Delhusa Gjon látványos párkereső műsorát csak 2011-ben mutatjuk be. Elkészült a produkció, és nagyon jó lett: Benkő feleségkereső műsorához képest is tudunk újat, jobbat mutatni. Az X-Faktor már most óriási médiazajt csap, és a hamarosan induló ValóVilág 4 iránt is hatalmas érdeklődés tapasztalható. Delhusa Gjon műsora hetente egyszer jelentkezne, nem szeretnénk, ha nem kapna kellő figyelmet. A nézettségi adataink alapján megengedhetjük magunknak, hogy ezt a produkciót 2011-ben mutassuk be" - indokolta a döntést Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Origónak.

Az RTL Klub korábbi, hasonló műsora, a Benkő feleséget keres igen jó számokat ért el az AGB mérése szerint, de a döntést azt is befolyásolhatta, hogy a rivális Tv2 elindította az Édesnégyes című párkeresőt, amely naponta kerül képernyőre.