2013. január 22.

Nem kapcsolják össze a mobilhálózatokat

A nagy európai mobilszolgáltatók egyszerre nyomhatnák le költségeiket és vetélytársaikat, még sincs napirenden egy ilyen lépés.

A nagy európai mobilszolgáltatók egyszerre nyomhatnák le költségeiket és vetélytársaikat, még sincs napirenden egy ilyen lépés.

A kontinens 35 államának 38 szolgáltatóját tömörítő szervezet, az Európai Távközlési Hálózat-üzemeltetők Szövetsége (Etno) a minap bejelentette: egyelőre nincs szó arról, hogy a kontinenst átfogó közös mobilhálózat létrehozásával próbálnának meg nyesni a bevételekhez képest magasnak gondolt működési és fejlesztési költségeiken.

A Deutsche Telekomot, a France Telecomot és a Telefonica SA-t is tagjai között tudó társulat közleményben cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint az ötlet szóba került volna az uniós versenyügyekkel foglalkozó Joaquín Almunia biztos és a cégvezetők találkozóján. A csoport hivatalos közlése szerint a felvetés nem szerepel sem a november végén tartott találkozó, sem az Etno napirendjén.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.