Mogács Dániel legújabb videósorozatában megmutatja, hogy mit ér el a magyar válogatott Mogács mester felkészítésével. Mindezt híres focistáink, Tóth Eduárd és Hajdú Balázs segítségével teszi.

Mogács Dániel egy új videósorozattal tért vissza közönségéhez, mellyel tovább erősíti online jelenlétét. Sokévnyi várakozás után Mogács mesteredző megteremt egy virtuális világot videójáték segítségével, ahol az orosz csapat helyett a magyar válogatott szállhat szembe az ellenféllel a világbajnoki mérkőzéseken. A történelmi pillanatot élőben közvetíti, melynek során a tőle megszokott nyers humorral instruálja a magyar focistákat - írják.

A meccsek élő közvetítésénél a közönség tagjai élőben csetelhetnek egymással, továbbá megoszthatják véleményüket egy adott témáról a szavazás során. A rajongók akkor sem maradnak videó nélkül, ha éppen a többi ország vb selejtezője folyik, hiszen Tóth Edu és Hajdú Balázs csatlakozásával, közösen "megszakértik" a mérkőzések taktikáját és helyzeteit.

 

A „Magyarok a vb-n” videó tartalmait a vb indulás óta, már több 10 000-en tekintették meg. A videósorozat sikerének köszönhetően hamarosan egy újabb gamer csatorna indul Mogács Dániel vezetésével, ahol a játéké lesz a főszerep, valamint ősztől további sorozatok és egyéni estek is jönnek - teszik hozzá.