2010. október 06.

Nem lesz ötkarikás rádió

Meggondolta magát a brit médiahatóság; mégsem pályáztatják meg az egyik helyi frekvenciát egy olimpiai rádióadó számára.

Meggondolta magát a brit médiahatóság; mégsem pályáztatják meg az egyik helyi frekvenciát egy olimpiai rádióadó számára.

Még áprilisban kezdett előzetes igényfelmérésbe az Ofcom, amely arra volt kíváncsi, hány társaság érdeklődne egy ilyen lehetőség iránt. Végül összesen tíz társaság jelezte, hogy szívesen indítana időszakos digitális adót a nyári ötkarikás játékok (és a kapcsolódó paralimpia) idejére.

Csakhogy nem egy volt közöttük, amelyik jelezte: érdekli a lehetőség, de nem ilyen rövid időre, és nem olimpiai tematikával. Így a londoni médiahatóság végül úgy döntött: nem pályáztatja meg a lehetőséget.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.