2011. szeptember 01.

Nem veheti meg az AT&T a T-Mobile USA-t

Az amerikai igazságügyi minisztérium feküdt keresztbe az ügynek, és a versenyhatóság is aggályait fejezte ki, bár még nem döntött.

Az amerikai igazságügyi minisztérium feküdt keresztbe az ügynek, és a versenyhatóság is aggályait fejezte ki, bár még nem döntött.

Az amerikai kormányzat szerint megszűnne a verseny, ha az AT&T megvenné a T-Mobile USA-t, így nem adták áldásukat a tranzakcióhoz. A hoppon maradt vevőjelölt még fellebezhet a döntés ellen, és erről már bejelentést is tett, így lehet olyan kimenete az ügynek, hogy mégis összejön a tranzakció.

Nem sok jót jelent azonban, hogy a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FCC) elnöke is jelezte: komoly aggályaik vannak, márpedig a moiblszektorban kulcsfontosságú az egészséges verseny. Ezzel együtt az FCC még nem adta ki a hivatalos állásfoglalását.

Mint korábban megírtuk, a Deutsche Telekom idén márciusban jelentette be: 39 milliárd dollárért szabadul a T-Mobile amerikai cégétől. A német telco óriás azért döntött így, mert az európai működésére, a jövedelmezőbb piacokon való terjeszkedésre kívánt fókuszálni.

Új rekord a Sport TV-n

1 napja

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

1 napja

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.