2011. október 27.

Német Sky-megaprojekt

A válság közepén kezd óriásvállalkozásba Németországban a Murdoch-féle Sky-médiaház helyi leányvállalata.

A válság közepén kezd óriásvállalkozásba Németországban a Murdoch-féle Sky-médiaház helyi leányvállalata.

A fizetős csatornákat működtető vállalkozás december elsején tervezi elindítani legújabb sportadóját, hogy éjjel-nappal friss hírekkel és információkkal traktálja közönségét – a műfajhoz illően nagy felbontású képminőséggel. A nem túl ötletesen, inkább lényegre törően Sky Sport News HD névre keresztelt adó elindításához mintegy kétszáz új munkatársat vettek fel.

A közönséget 14 "arc" (hét férfi és hét nő) szolgálja majd ki reggel 6 és este 11 óra között félóránként hírekkel, eredményekkel. A stáb 22 riporterrel próbálja lefedni a szövetségi köztársaság és a nagyvilág minden lehetséges sporteseményét.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.