2013. április 25.

Német kacsarajt

Már bevezetett általános szórakoztató csatornája helyén indít új adót Németországban a Disney-birodalom. Újév környékére ígérik a rajtot.

Már bevezetett általános szórakoztató csatornája helyén indít új adót Németországban a Disney-birodalom. Újév környékére ígérik a rajtot.

A helycsere teljesnek ígérkezik; a Das Vierte (azaz a Négyes Csatorna) helyére kerülő Disney Channel Deutschland minden eddig használt platformon (azaz a kábel-, a digitális földfelszíni és műholdas, valamint az IPTV-hálózatokon) a hónapokkal ezelőtt megszerzett adó helyébe lép.

Az amerikai társaság máris azt hangoztatja: a lépéssel hatalmasat bővül a németországi piacon, a szabadon fogható családi programok terén a kínálat – ezzel pedig a verseny. Az újdonságok mellett a hagyományoknak is adnak: megmaradnak a társaság olyan prémium csatornái, mint a Disney Cinemagic, a Disney Junior és a Disney XD.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

11 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

18 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.