2011. szeptember 16.

Nemzeti Vágta az RTL Klubon

Szombaton és vasárnap is jelentkeznek az eseményről, Barabás Éva és Szujó Zoltán lesz a házigazda.

Szombaton és vasárnap is jelentkeznek az eseményről, Barabás Éva és Szujó Zoltán lesz a házigazda.

Az elmúlt három évhez hasonlóan az RTL Klub közvetíti a Nemzeti Vágta eseményeit. A csatorna szombaton és vasárnap is élőben jelentkezik. A műsor házigazdája Barabás Éva és Szujó Zoltán lesz.

Az idei Nemzeti Vágtán egy új sport is bemutatkozik: "a lovassport Forma1-es kocsijának" nevezett Bigát kifejezetten erre az alkalomra tervezték. Ezt idén az X-Faktor mentor Keresztes Ildikó, illetve Rékasi Károly, Piroch Gábor és Pataky Attila is kipróbálja.

A Jótékonysági Sztárfutamokon Szöllősi Györgyi műsorvezető és Trokán Nóra színésznő is beszáll Hajas László, Kaszás Géza és a K1-es Kunkli Tivadar mellett.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

14 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.