2014. október 27.

Nemzetközi M2M partnerprogram a Telekomtól

A Deutsche Telekom új programjának célja a helyi szinten sikeres machine-to-machine megoldások európai piacra történő bevezetése.

A Deutsche Telekom új programjának célja a helyi szinten sikeres machine-to-machine megoldások európai piacra történő bevezetése.

A Deutsche Telekom új partnerprogramja azokat a machine-to-machine (M2M) kommunikációs megoldásokat fejlesztőket érinti, akik már sikeresen működnek együtt a vállalatcsoport valamelyik leányvállalatával, így például a Magyar Telekommal. A program számukra műszaki képzés, nemzetközi kommunikáció és terjesztés terén nyújt támogatást. A program indításakor 15 partner – köztük lengyel, holland, szlovák, cseh és magyar – 34 megoldása érhető el, a targoncák nyomon követésétől egészen az érzékelők által begyűjtött adatok feldolgozásáig.

A partnereket a vállalat „Deutsche Telekom Partner” logó használatára jogosítja fel. Ehhez természetesen különböző elvárásoknak kell megfelelni, amely egyfajta biztosíték az egységes, magas színvonalra.

Az új program segítségével ötvözni lehet az iparági szaktudást, a magas rendelkezésre állású hálózatokat, az M2M technológiákat és szolgáltatásokat a vállalat összes európai piacán. Ez várhatóan vonzani fogja az egyre növekvő számú és egyre összetettebb, a gyakorlatban már kipróbált és bizonyított M2M szolgáltatásokat.