2010. június 07.

Népszabadság: magazinos második vonal

Új ember lépett be a Népszabadság szerkesztőségének második vezetői vonalába – és ez a tartalmon is meglátszik majd. Színesedik ugyanis a lap.

Új ember lépett be a Népszabadság szerkesztőségének második vezetői vonalába – és ez a tartalmon is meglátszik majd. Színesedik ugyanis a lap. Úgyhogy nem az csak a különlegessége a napokban hivatalba lépett főszerkesztő-helyettesnek, hogy ő az első nő, aki erre a posztra került a lapnál.

Június elsejei hatállyal foglalta el helyét az új vezető, aki korábban alapító-főszerkesztője volt az első magyar női trendmagazinnak, majd a Pax TV programigazgatójaként tevékenykedett, tavaly óta pedig a Népszabadság mellékleteinek és TOP kiadványsorozatának szerkesztőségi projektigazgatója volt.

„A kinevezés révén a Népszabadság Zrt. a megváltozott piaci igényekhez igazodva nagyobb hangsúlyt fektet termékstruktúrájában a színes mellékletekre, ill. kiadványokra, mely törekvést Kuczogi Szilvia szerkesztői munkájával a kiadó első női főszerkesztő-helyetteseként támogatja” – áll a Népszabadság Zrt. közleményében.

 

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

23 perce

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

18 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.