2014. június 06.

Népszerű mobilpanda

A foodpanda mobil applikácója 2013 novemberében indult el, és a rendelések harmada már mobilról érkezik.

A foodpanda mobil applikácója 2013 novemberében indult el, és a rendelések harmada már mobilról érkezik.

A foodpanda mobil applikációja 2013 novemberében indult el Magyarországon, 2014 tavasza óta pedig már globális applikációként működik, 45 országban.

Az applikáció elérhető iOS és Android alapú készülékeken, valamint most már Windows Phone-on keresztül is. A Microsoft fontosnak tartotta, hogy elérhetővé tegye a foodpanda applikációt felhasználói számára, így saját maga finanszírozta az applikáció Windows Phone-ra való fejlesztésének teljes költségét. A hírt 2014 februárjában, a World Mobile Congress-en jelentették be Barcelonában.

A foodpanda mobil applikáció a top 100 Android alkalmazás között szerepel, míg az iOS applikációkat tekintve a Food&Drink kategóriában első, összesítésben 10. helyen áll.

„Az applikációnk sikere töretlen, hiszen a rendelések harmada már most is mobil eszközökről történik, és ez az arány folyamatosan növekszik. Nemcsak egyre látványosabbak a mobil applikációs eredményeink, hanem a jövőt is ebben látjuk, és továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a mobil applikáció fejlesztésre” – mondta Arany László, a foodpanda magyarországi ügyvezető igazgatója.

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

11 órája

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.

Indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

16 órája

A díj amellett, hogy elismeri a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő cégeket, kiváló lehetőség arra, hogy a társaságok felmérjék, hol tartanak a beszámoló készítésre vonatkozó uniós előírás teljesítésében.