2013. augusztus 16.

Népszerűek a Vodafone WiFI-s szobrai

Alig másfél hónap alatt közel 10 ezren vették igénybe a Vodafone köztéri WiFi szolgáltatását Budapesten, az Erzsébet téren, illetve több vidéki városban.
Nyíregyházán a konkurent Telekom üzlete elé települt a Vodafone
Nyíregyházán épp a konkurens Telekom üzlete elé került a Vodafone 1GB-os szobra

A Vodafone július elején vezette be a hazai piacon különlegesnek számító, havi 1 GB-os adatforgalmat biztosító VitaMAX Prémium Perc&Net feltöltő kártyás tarifa csomagját és július folyamán helyezte ki országszerte frekventált pontokra az 1GB szobrokat, azaz kültéri WiFi állomásokat.

Az 1GB szobrok augusztus végéig WiFi hozzáférést biztosítanak Győr, Miskolc, Nyíregyháza és Kecskemét egy-egy terén, illetve Budapesten augusztus 20-ig az Erzsébet tér egy részen az Akvárium külső területén. Az 1GB-os szobrok italos rekeszekből készültek, így a lebontás után visszaválthatóak, újra hasznosíthatóak.

Az új tarifa, amit a szobrok hirdetnek egyébként csak július 1. és 2013. szeptember 30. között érhető el. Az év végéig a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 1 GB internet bónusz jár, amivel a Vodafone belföldi hálózatán a feltöltéstől számított 30 napig lehet internetezni. Ezen felül a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 50 Vodafone Perc, 5000 Ft-os feltöltéshez pedig 100 Vodafone Perc jár a feltöltéstől számított 30 napig. A perceket a Vodafone belföldi hálózatában lehet felhasználni normáldíjas hívásokra.

Címkék: vodafone wifi