2010. május 29.

Néptelen Times?

Tízből csak egyetlen felhasználó hajlandó fizetni azért, hogy átjuthasson a Times-csoport fizetős tűzfalán.

Tízből csak egyetlen felhasználó hajlandó fizetni azért, hogy átjuthasson a Times-csoport fizetős tűzfalán.

A Digital Entertainment Survey egyik eredménye, hogy százból 71-en úgy vélik, van elegendő ingyen elérhető tartalom a világhálón. A Times-lapok online kiadásainak így nem csoda, ha alig akadna előfizetője, noha az vigasztalhatja a kiadót, hogy esetükben nagyobb az átlagosnál a fizetési hajlandóság. Országos átlagban ugyanis egy tucat netező nagy-britanniai polgárból egyetlen felhasználó hajlandó önként és dalolva kifizetni a hozzáférésért.

Nemrég jelentette be a Times és a Times on Sunday kiadója, hogy – egy hónapos bevezető periódus után – fizetősé teszi szolgáltatását; napi egy vagy heti két font ellenében lesznek hozzáférhetőek az oldalak, amelyek tartalmát még a nagyobb keresők sem fogják kilistázni.  

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.