2010. május 29.

Néptelen Times?

Tízből csak egyetlen felhasználó hajlandó fizetni azért, hogy átjuthasson a Times-csoport fizetős tűzfalán.

Tízből csak egyetlen felhasználó hajlandó fizetni azért, hogy átjuthasson a Times-csoport fizetős tűzfalán.

A Digital Entertainment Survey egyik eredménye, hogy százból 71-en úgy vélik, van elegendő ingyen elérhető tartalom a világhálón. A Times-lapok online kiadásainak így nem csoda, ha alig akadna előfizetője, noha az vigasztalhatja a kiadót, hogy esetükben nagyobb az átlagosnál a fizetési hajlandóság. Országos átlagban ugyanis egy tucat netező nagy-britanniai polgárból egyetlen felhasználó hajlandó önként és dalolva kifizetni a hozzáférésért.

Nemrég jelentette be a Times és a Times on Sunday kiadója, hogy – egy hónapos bevezető periódus után – fizetősé teszi szolgáltatását; napi egy vagy heti két font ellenében lesznek hozzáférhetőek az oldalak, amelyek tartalmát még a nagyobb keresők sem fogják kilistázni.  

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.