2011. május 18.

Neten is nyomul az RTL

A hazai weboldalak toplistáján az első tíz között van a csatorna online portfoliója.

A hazai weboldalak toplistáján az első tíz között van a csatorna online portfoliója.

Az RTL Klub online portfoliója szerepel legelőrébb a magyarországi televíziók és rádiók digitális megjelenései közül. A csatorna közlése szerint elsősorban az egyedi videótartalmakra és a lényeges információkra kattintanak a látogatók.

A Medián Webaudit mérése szerint az RTL portfolió egyedi látogatóinak száma négyszeresére nőtt egy év alatt, s jelenleg 450 ezer főt tesz ki naponta. A napi letöltések márciusban és áprilisban 2,6 millió felett voltak, a havi egyedi látogatók száma pedig márciusban 2,4 milliót tett ki. A csatorna közlése szerint az elmúlt héten az RTL online kínálata nyolcadik helyen szerepelt a hazai szereplők között.

A 2011-es év elejétől május 15-ig eltelt időszakban az RTL Moston a napi átlagos videónézés 214 ezer volt, míg az RTLklub.hu-hoz tartozó videók esetében 477 ezret tett ki. Ebben a hónapban eddig a látogatók az RTL oldalain átlagosan 12 percet töltöttek.

Erősen szerepel a neten az Alekosz - Szerelem a legfölsöbb szinteken: a műsor weboldalának 55 ezer felett van a napi átlagos látogatottsága. Az RTL Moston a műsort 35 ezren nézik naponta, míg a 19. héten a beágyazott videók 133 ezer egyedi látogatót hoztak.

A reality mellett az Ezel, bosszú mindhalálig is jól hasít: a török szappanoperát naponta átlagosan 17-20 ezren nézik az RTL Moston - közölte az RTL Klub. Ez közelíti a Barátok közt teljesítményét a neten.