2010. június 06.

Neten lesz a vébé

Felbátorította az európai közmédia-szervezetet a téli olimpia online közvetítésének sikere. Úgyhogy adják a foci vébét is a neten. Egy hónap őrület.

Felbátorította az európai közmédia-szervezetet a téli olimpia online közvetítésének sikere. Úgyhogy adják a foci vébét is a neten.

Olyannyira bejött a közönségnek, ezért pedig az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének a Vancouver Live, hogy mind a 64 találkozó élőben közvetítik erre a célra kialakított alportáljukon, 16 meccset pedig HD-minőségben kínálnak a közönségnek.

Az őrület az első összecsapás előtt egy nappal június 10-én, a megnyitó bulival veszi kezdetét, és kerek 31 napon keresztül, a világviadal teljes tartama alatt zakatol majd – ígéri a portálunknak megküldött tájékoztatóban Ingrid Delterne, a szervezet főtitkára.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

4 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

11 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.