2010. augusztus 30.

Nevet vált a Hallmark Channel

Nevet vált a Hallmark Channel; szeptember harmadikától Universal Channelnek hívják majd.

Nevet vált a Hallmark Channel; szeptember harmadikától Universal Channelnek hívják majd.

A Universal Networks International az utóbbi években sikeres növekedési és terjeszkedési stratégiát végez. Gyors léptékben növeli nemzetközi szinten csatornái számát, valamint ezen csatornákat világszínvonalú, mindenki által terjesztett márkákká alakítja át. A stratégia keretében a vállalat a magyarországi csatornaportfóliójában is változtatást hajt végre. Egy új arculat és programozási terv kialakításának eredményeként szolgáltatása még színvonalasabbá válik, és világszerte új tartalmat juttat el a helyi közönsége számára. E folyamat eredményeképp az eddig Hallmark Channel néven ismert csatorna számos ország után Magyarországon szeptember 3-án 20 órakor Universal Channel néven születik újjá – írja a Napi Gazdaság.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.