2014. augusztus 29.

Nevet változtatott az Inform Média

A cégalapítónak állít emléket, egyben egy európai médiamárka megalapozását is célozza a Russmedia név felvétele.

A cégalapítónak állít emléket, egyben egy európai médiamárka megalapozását is célozza a Russmedia név felvétele.

Az észak-kelet magyarországi régióban a Hajdú Bihari Napló, Észak Magyarország és Kelet Magyarország napilapokat kiadó és az országos Szuperinfó hálózatot is működtető Inform Média Kft. 2014. augusztus 27-től nevet változtatott: immáron Russmedia Kft. néven van jelen a piacon. A cég változatlan tulajdonosi szerkezettel, és menedzsmenttel működik tovább.

A névváltoztatás egy hosszabb fejlődési folyamat egyik állomása, amelynek keretében a gyorsan fejlődő, már öt európai országban - Ausztria, Magyarország, Románia, Németország, Anglia - internetes és nyomtatott médiaérdekeltségekkel bíró cégcsoport többi tagjához hasonlóan, a magyar cég is felveszi a cégcsoport egységes elnevezését. Ezzel olyan egységes és erős márka jelenik meg az európai médiapiacon, amely előfizetéses regionális napilapokat, hír- és kereskedelmi portálokat, valamint ingyenes hirdetési újságokat jelenít meg.

Az elnevezés az 1919-ben Ausztriában, Bregenzben alapított, hamarosan százéves múltra visszatekintő, ma is a Russ család kezében lévő médiavállalkozás létrehozójának, Eugen Russnak állít emléket. A névváltoztatást a cégcsoportnál egyúttal jó alkalomnak tekintik arra is, hogy újradefiniálják és megerősítsék a cégcsoport alapértékeit, amelyek a jövő dinamikus fejlődésének alapjait is biztosítják.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.