2019. július 25.

Nézd meg Tom Cruise-t talpig gipszben!

Breaking news: Tom Cruise súlyos sérülésekkel került kórházba! Na, nem kell megijedni, nem a valóságban, csupán a Paramount új, humoros promófilmjében látható kórházi ágyán...

Aki látványos akciójelenetekre kíváncsi, az a Mission Impossible filmeket újranézve sosem fog csalódni. Köztudott, hogy a sorozat jóképű FBI-ügynökét, Ethan Huntot alakító Tom Cruise sosem kér kaszkadőrt a forgatásokra, így nem csoda hát, ha egy-egy jelenet felvételét nem mindig ússza meg karcolások nélkül. Ezt a tényt figurázza ki roppant szellemesen a Paramount új, humoros promófilmje, amely a Paramount+ VOD-szolgáltatáson keresztül elérhető Mission Impossible filmeket hirdeti mind online, mind a Paramound Channel műsorajánló blokkjaiban.

A humoros kisfilm kreatív koncepciójának kidolgozásáért, valamint az utómunkáért a Viacom budapesti kreatív csapata felelt, a gyártást az Admiral film jegyzi.A video megtekinthető a Paramount Channel Facebook oldalán.

Címkék: média paramount viacom

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2019. szeptember 13.

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).