2013. január 07.

Nézett műsorait szünteti meg a köztévé

A DTK Show után a Maradj talpon! is búcsúzik a nézőktől. Hosszabb lesz viszont a Ma Reggel.

A DTK Show után a Maradj talpon! is búcsúzik a nézőktől. Hosszabb lesz viszont a Ma Reggel.

Megszűnik a 2011 októberében indult, átlagosan félmillió nézőt vonzó Maradj talpon! - írja a Blikk. A Gundel Takács Gábor vezette vetélkedő 230 adást ért meg. Hollósi Györgyi főszerkesztő a lapnak elmondta: a műsorvezető a következő hónapokban más feladatokat kap. Így ő közvetíti a férfikézilabda-világbajnokságot és ő vezeti A Dal februárban induló második szériáját is.

Ez már a második nézett műsor gyors egymás utánban, amelyet a köztévé leállít. Néhány napja a szintén átlagosan félmilliós nézettségű DTK Show-ról érkeztek ilyen hírek. A Népszabadság információi szerint D. Tóth Kriszta felmondásának az volt a közvetlen kiváltó oka a belső gyártásban készülő műsornál, hogy az utolsó csoportos leépítési hullám keretében a stáb náromnegyedét "levágták".

Ezek után sovány vigasz lehet a nézőknek, hogy hosszabb műsoridővel jelentkezik a Ma Reggel. A reggel 6 órakor kezdődő műsor egy órával nyúlik meg, amely egyben tartalmi bővítést is maga után von. Emellett a két műsorvezető társat is kap: Obersovszky Péter Farkas Krisztával, Fábián Barna pedig Vogyerák Anikóval vezeti a műsort - közölte az MTVA.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

1 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.