2013. október 29.

Nicaraguában bővít a Metro International

Az ingyenes napilap október közepétől már Nicaragua fővárosában, Managuában is elérhető.

Az ingyenes napilap október közepétől már Nicaragua fővárosában, Managuában is elérhető.

A Metrot Latin-Amerikában közel 3,5 millióan olvassák naponta, beleértve Mexikót, Brazíliát, Chilét, Ecuadort, Perut, Guatemalát, Columbiát és Puerto Ricot. A nicaraguai terjeszkedéssel a napilap jelenléte tovább erősödik, így a régión belül már kilenc országban van jelen.

Per Mikael Jensen, a Metro International elnök-vezérigazgatója a következőképp nyilatkozott az ügyben: "Örülök, hogy ismét egy latin-amerikai újságindítást jelenthetek be. Nicaraguával együtt Latin-Amerika tíz legnagyobb városából már nyolcban jelen vagyunk – ezzel erősítve a pozíciónkat a gyorsan növekvő régióban, ahol a legnagyobb újságnak számítunk a napi 1 milliós példányszámunkkal. Örömmel tölt el továbbá az is, hogy be tudtuk illeszteni Managua régió egyik legvonzóbb hirdetési piacát a cégcsoportunkba."

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.