A közel 20 éves bulvártapasztalattal rendelkező vezető karrierszünetet tartva 2017 végén távozik a laptól.

Nichs Andrea 1998-ban kezdett a Central elődjénél, a Sanoma Médiánál, ahol 2013 április 1-jétől felelős szerkesztő lett a Bestnél, majd 2014. július 1-jétől töltötte be a lap főszerkesztői pozícióját. Ezzel egy időben a Story magazin vezetőszerkesztői feladatait is ellátta. A tömeglapok piacán végzett munkája jelentősen hozzájárult a minőségi bulvár műfajának hazai fejlődéséhez. Nichs Andreának a Best élén komoly szerepe volt abban, hogy a kiadvány megőrizze, és tovább erősítse piaci pozícióját - áll a közleményben.

Varga Zoltán vezérigazgató a távozás kapcsán a sajtóanyagban kiemelte:

Andi szakmaisága és teherbírása csodálatra méltó. A magyar magazinpiac egyik legfontosabb termékét építette fel, és vezette mostanáig. Szomorú vagyok, hogy nélkülöznünk kell a tudását a jövőben. De Andival nem szakadunk el teljesen egymástól, hiszen a Best különszámait ezentúl is ő készíti.

Kovács Mónika, a Central Médiacsoport megbízott portfolió-igazgatója pedig hozzátette:

A kiadóban töltött sokéves tapasztalatom szerint a professzionalizmus mellett nagyon fontos, hogy a főszerkesztő érzelmileg is kötődjön ahhoz, amit csinál: vagyis legyen odaadó, néha elfogult is, képviselje tűzön-vízen át a lapját, mint egy jó anya a gyermekét. Andi ilyen volt a Best élén.

A Best vezetését 2018 januárjától a Story magazin főszerkesztői feladatai mellett Kolossváry Balázs veszi át.