2011. április 14.

Nika György a Ma reggelben

Péntekenként vezeti a Magyar Televízió (MTV) közéleti magazinját a képernyős.

Péntekenként vezeti a Magyar Televízió (MTV) közéleti magazinját a képernyős.
Nika György

2011. április 15-től Nika Györggyel bővül a Ma reggel műsorvezetőinek köre. A Panorámát és a Parlamenti Naplót is vezető képernyős péntekenként köszönti a köztévé nézőit a reggeli műsorban.

Ennek nyomán Betlen János hétfőn, Jegyes-Tóth Krisztina kedden, Obersovszky Péter szerdán, Krizsó Szilvia csütörtökön, Nika György pénteken, Süveges Gergő pedig vasárnap vezeti a Ma reggelt. Szombaton váltásban láthatóak a hét műsorvezetői.

"A hírműsor minden területén dolgoztam már. Most egy újabb állomáshoz érkeztem, ami a hírtől és az elemző műsoroktól ugyan nem tér el, de mégis másfajta felkészülést, másfajta szemléletet követel. Nagyon várom, hogy kipróbáljam magam ebben a székben is" – mondta Nika György.

A képernyős némi kitérő után 2004-ben jött vissza a Magyar Televízióhoz, a Híradó főszerkesztőjeként és a csatorna megbízott hírigazgatójaként. 2005-től a Panoráma házigazdája. 2007 márciusától Brüsszelből tájékoztatta az MTV nézőit. 2009-től Az Este szerkesztő-műsorvezetője. Pályáját a Magyar Rádióban kezdte, évekig a Krónika szerkesztője és műsorvezetője volt.

Címkék: MTV

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.