2011. december 13.

Nő a szomszédban a Liberty cége

Az esztendő végéhez közeledve kitűzte a Liberty Global Csehországban és Szlovákiában működő digitális platformja a 2012-es prioritásokat.

Az esztendő végéhez közeledve kitűzte a Liberty Global Csehországban és Szlovákiában működő digitális platformja a 2012-es prioritásokat.

A nevét nemrégiben freeSATra változtató szolgáltatás kapcsán Jiri Kraval cégfőnök arról beszélt: elsősorban a nagyfelbontású csatornákra kívánnak összepontosítani. Számadatok említése nélkül azt közölte: a szolgáltatás ismét növekedési pályára állt, megint emelkedik előfizetőik száma.

Szeptember végén jelentették be, hogy nevet vált e két államban a UPC műholdas szolgáltatása. Akkori közlés szerint a lépés nem csupán arra teszi alkalmassá a szolgáltatást hogy világosan megkülönböztesse magát a UPC kábeltévés üzletágától, de arra is, hogy a cég elzsonglőrködjön egy kicsit a szavakkal.

A free ugyanis nem csupán a választás és a vétel szabadságát jelenti, de utal az új konstrukcióra is, amelyben az aktiválási díj megmarad ugyan, de a havi előfizetés helyébe egy éves adminisztrációs díj lép. A szolgáltatást igénybevevők döntésén múlik, hogy saját set top boxot használnak, vagy bérlik azt a freeSAT-tól.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

11 perce

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

17 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.