2013. január 25.

Női bloggereket versenyeztet a Sanoma

A Bloggerina 2013 versenyre bárki jelölheti kedvenc női blogját január 28-ig. A győztes a tárgynyeremények mellett az NLCafé állandó szerzője lehet.

A Nők Lapja Café és a Caféblog meghirdette a Bloggerina 2013 versenyt, amelyre bárki jelölheti kedvenc női blogját január 28-ig. A győztes a tárgynyeremények mellett a Nők Lapja Café állandó szerzője lehet.

A jelölési időszakot követően három hétig az olvasóké, rajongóké lesz a főszerep, hiszen ekkor ők voksolhatnak a jelölt blogokra. Az ötven legtöbb szavazatot kapott blog közül pedig február 18. után a zsűri választja ki, hogy ki lesz 2013 Bloggerinája és különdíjasa.

Mivel a verseny életre hívója az a gondolat, hogy a blogolás közösségteremtő érték, ezért a különdíjat az a bloggerina kapja, aki különleges, összetartó, ígéretes közösséget kovácsolt írásaival – a zsűri megítélése szerint. A versenyre eleve olyan aktív blogger jelöléseket várnak a kiírók, akik személyes élményeiket, tapasztalataikat osztják meg olvasóikkal.

A díjakat március 1-jén adják át a Sanoma Media Budapest Zrt. székházában.

A zsűri tagjai: Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője; Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere; Hódos Hajni és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői.

A versenyt a http://bloggerina.nlcafe.hu és a http://bloggerina2013.cafeblog.hu oldalakon lehet követni. Előbbi címen érhetők el a részletes pályázati feltételek is.