2019. augusztus 07.

Női oldallal szerződött az Adaptive Media

Portfóliójában elérhetők az Impressmagazin.hu hirdetési megoldásai. A kizárólagos szerződéssel a sales house értékesíti az oldal mindennemű online hirdetési megoldásait az ügynökségek felé.

Magyarország első környezettudatos life-style női oldala az Impress Magazin 2013-ban indult. A kiadvány fókuszában a hazai és nemzetközi környezetvédelemmel kapcsolatos hírek, kezdeményezések és találmányok állnak, amelyek bemutatásának célja a szemléletformálás, egy környezettudatosabb életmód kialakításáért. Nemzetközi színvonalú, igényes, exkluzív online média tartalom, amely ötvözi a női és életmód magazinok, valamint az érdekességeket kínáló oldalak jellegét, de a bulvár témáktól és stílustól teljesen elhatárolódik - írják.

Az Impressmagazin.hu közel 400 ezer olvasót ér el havonta, a látogatók között a 25+ női célcsoport felülreprezentált. A felhasználók több mint 80%-a ebből a közönségszegmensből érkezik az oldalra - teszik hozzá.

Az együttműködéssel az Adaptive Mediához került az Impressmagazin.hu egyedi natív és display hirdetési megoldásainak ügynökségi értékesítése.

Ismét cégfelvásárlásra készül az Est Media

14 órája

Indikatív vételi szándéknyilatkozatot tett az Est Media Nyrt. a biztonságtechnológiai és kriminalisztikai megoldásokkal foglalkozó Communication Technologies Kft. többségi üzletrészére.