2011. április 20.

Nőket varázsol a hálószobánkba a CKM

Az Axe márkával közös augmented reality (kiterjesztett valóság) alkalmazás a májusi lapszámhoz kötődik.

Az Axe márkával közös augmented reality (kiterjesztett valóság) alkalmazás a májusi lapszámhoz kötődik.

Augmented reality (kiterjesztett valóság) alkalmazással jelentkezik májusi lapszáma kapcsán a CKM és az Axe, melyet az egész éves kommunikáció egyik kiemelt elemeként kezel a lap és a hirdető.

Az Axe Facebook oldalán lévő Private Dance Club alkalmazásában a felhasználó három táncoslány közül választhat, ezt követően bekapcsolódik a webkamera, és a CKM magazinban található marker felmutatása, illetve mozgatása nyomán különböző stílusú show-t adnak elő a hölgyek. A felhasználó a táncoslánnyal közös fotókat is készíthet, majd posztolhat saját Facebook üzenőfalán.

Az akció egyébként az Axe Excite bevezetésének része, melyhez a CKM print és online felületet, illetve a CKM Bikini Team lányokat adja. Emellett a magazin közösségi média menedzsmenttel, Facebook alkalmazásokkal és YouTube videók készítésével járul hozzá a kampányhoz.

 

A Unilever márkája a We Love Kreatív ügynökséggel dolgozik. A kampányokban több éve szerepel a CKM, amely egyedi felületeket is fejleszt régebb óta az Axe megjelenésekhez. Az alkalmazás augmented reality részét a Linden Communications fejlesztette, a Facebook integrációt pedig a Mile Informatika biztosította.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

10 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.