2014. április 29.

Nyári csomagok az Invitelnél

Az Invitel tévé-, internet- és telefonszolgáltatásból álló, extrákat tartalmazó Invilág csomagjai 4 hónapig 1288 forintos havidíjért érhetők el.

Az Invitel tévé-, internet- és telefonszolgáltatásból álló, díjmentes extrákat tartalmazó Invilág csomagjai 4 hónapig 1288 forintos havidíjért érhetők el.

Az Invitel május 2-án vezeti be megújult Invilág szolgáltatáscsomagjait. A televízió-, internet- és telefonszolgáltatást tartalmazó csomagok különféle kombinációkban lesznek elérhetők és a legtöbbjükhöz 90 napig díjmentesen kipróbálható tematikus tévé minicsomag is választható, hogy mindenki megtalálja az életmódjához és elvárásaihoz leginkább illeszkedő verziót. A bevezető akcióban az új lakossági ügyfelek a három szolgáltatást négy hónapon keresztül bruttó 1288 forintos havidíjért vehetik igénybe, 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötéssel.

„Megújult Invilág csomagjainkat bevezető akciónk a nyárra fókuszál. Ez az az időszak, amikor a megszokottnál is több programot szervezünk, élményeket gyűjtünk, és feltöltődünk velük az őszi-téli hónapokra. Nincs ez másként az Invitelnél sem, ahol arra törekszünk, hogy minél inkább kötődjünk a nyári eseményekhez, és minél több lehetőséget kínáljunk ügyfeleinknek az otthonukban is folytatódó tartalmas és minőségi szórakozásra, kikapcsolódásra” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. Ennek kapcsán elsősorban a széles sportcsatorna-kínálatot és a szélessávú internetelérést emelte ki, és hozzátette, hogy május 2-től elérhető a társaság mobilra optimalizált honlapja is, amely megkönnyíti az ügyintézést.

Már a legkisebb csomagokban is megtalálhatók a legfontosabb országos és helyi televízió-, illetve rádióadók. A közepes méretűekhez többek között közszolgálati és kereskedelmi csatornákat, filmeket, sportot, zenét, tudományos és gasztronómiai, valamint hír- és gyerekműsorokat felvonultató televíziós kínálat tartozik, míg a legnagyobb csomagokat idegen nyelvű csatornák színes választékával bővítették.

Az akcióban megrendelt Invilág csomag mellé kiegészítésként ugyanis a vállalat három új, tematikus tévé minicsomagjának egyike 90 napig díjmentesen kipróbálható. A 3 Generáció minicsomag a kicsiknek és nagyoknak szóló csatornákat gyűjti egy csokorba, míg a Mozdulj! minicsomag az aktív életmód kedvelői körében népszerű tánc és utazás témakörökkel foglalkozik. A harmadik minicsomag a HD Sport.

Címkék: invitel