2012. július 06.

Nyári különkiadványok a Ringier-től

Gasztronómia, nyári örömök, otthon, kert, rejtvények.

Gasztronómia, nyári örömök, otthon, kert, rejtvények.

Új extra kiadvánnyal jelent meg a Blikk Nők Konyha. A Nyári Desszertek című kiadványt az Édesem blog gazdája, Márk Szonja szerkesztette, Dusha Csenge és Hauser-Szabó Noémi pedig a magazin vendégcukrászaiként mutatják be kedvenc receptjeiket. Nagy Judit, az MTVA műsorvezetője a bonbonok világáról mesél, míg a Gerbeaud cukrászatának vezetője, Kolonics Zoltán a szakma rejtelmeibe avatja be az arra kíváncsiak. A magazin 295 forintos áron június közepétől elérhető az újságárusoknál.

A Blikk Nők negyedévente megjelenő gasztronómiai válogatása, a 100 Recept – Válogatott finomságok is megjelent a legújabb nyári ötletekkel sütéshez, kerti partihoz, grillezéshez. A132 oldalas kiadványban a pénztárcakímélő falatok mellett igazi ételkülönlegességek is helyet kaptak.

Megjelent a Blikk Nők Nyár Extra is, nyári receptek és a hasznos napozási tanácsok mellett szépségápolási, divat- és fogyókúrás tippekkel,  és 24 oldalas rejtvénymelléklettel.

A Ringier sikeres, állandó termékei, a Blikk Nők, a Blikk Nők Konyha és a Blikk Nők Otthon&Kert is felkészültek a nyárra. A Blikk Nők több szórakoztató tartalommal, még inkább olvasóbarát felépítéssel, hasznos tippekkel és ötletekkel lett teljes. A Blikk Nők Konyha még tartalmasabbá vált, hiszen 70 receptet kínál még informatívabb és érdekesebb látványvilágba ültetve, a Blikk Nők Otthon&Kert pedig júliusra hangolta dekorációs ötleteit - áll a kiadó közleményében.