2012. június 29.

Nyári műsorrend az RTL-en

Július 2-ától életbe lép a nyári műsorstruktúra a csatornánál. A rajongóknak egy időre nélkülöznünk kell Vili bácsit és a többieket a Barátok Köztből.

Július 2-ától életbe lép a nyári műsorstruktúra a csatornánál. A rajongóknak egy időre nélkülöznünk kell Vili bácsit és a többieket a Barátok Köztből. Az RTL Klub főleg amerikai filmekkel próbálja majd magához vonzani a nyár ellenére is televíziózó nézőket.

Június 29-én, vagyis ma pihenőre mennek a Berényi család tagjai, így a Barátok Közt rajongói kénytelenek nélkülözni kedvenceiket. Azért feltehetőleg így sem maradnak szórakozás nélkül. A 18.30-kor jelentkező Híradó, majd a 19.10-kor kezdődő Fókusz után hétfőn, szerdán és csütörtökön családi mozifilmeket láthatnak az RTL Klub képernyőjén. Kedd esténként új évaddal - így Magyarországon még nem vetített részekkel - jelentkezik a Castle, a Mentalista és a Grace Klinika, míg péntekenként a CSI Miami és a Gyilkos elmék legújabb epizódjait követhetik a nézők. Sőt, ezen a napon mutatkozik be az RTL Klubon egy új sorozat: a Lasko – Sziklaöklű szerzedes kalandjai, amely a népszerű Cobra 11 alkotóinak nevéhez fűződik.

Ezenkívül olyan örökzöld filmsikerek szerepelnek a nyári műsortervben, mint például A három testőr, a Táncoló talpak, a Taxi2, A gagyi mami, Az istenük a fejükre estek két epizódja, vagy éppen A kölyök.

A nyári műsorstruktúra beköszönte előtt, június 29-én (azaz ma) este jelentkezik az RTL Klub egyik új produkciójának, a Házasodna a gazda című műsornak az első epizódja, amelyben a nézők megismerhetik azt a nyolc gazdát, akik Lilu közreműködésével "az igaz szerelmet keresik majd", miközben megmutatják a vidéki élet szépségeit.