2017. június 02.

Nyereményjáték a Class FM-en

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarának két tagját, Farkas Rolandot (Wolfie-t) és Meszes Balázst (Meszit) látta vendégül csütörtökön Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter a Class FM Morning Show-jában.

Kis pécsi hip-hop formációból született Magyarország egyik legfelkapottabb együttese, akik koncertjeire mára pár nap alatt elfogynak a jegyek. A Class FM-nek köszönhetően a szerencsés hallgatók páros belépőt nyerhettek a Punnany Massif pénteki nagykoncertjére, ahol a zenekar új dalokkal és látványos showműsorral várja a közönséget.

Stohl András kérdésére az is kiderült, hogy a tíz fővel büszkélkedő együttes csupán szórakozásból és elhivatottságból zenél, nem a pénz motiválja őket. Hírnevük ellenére Wolfie minden fiatalnak azt tanácsolja, hogy ne a sikert keressék a zenélésben. „A titok a kitartásban van. Ez a tehetségen is túlmutat.”

A Punnany Massif nyereményjáték szorosan kapcsolódik a rádió stratégiájához, melynek célja, hogy a hallgatók élőben is láthassák kedvenc előadóikat és olyan szuperprodukciókra juthassanak el, amelyekre egyébként pillanatok alatt elfogynak a jegyek.

Cseppben az élet

1 napja

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.