2011. június 29.

Nyereményjátékkal marasztalná a felhasználókat az iWiW

A Facebook térhódítása miatt mind nehezebb helyzetbe kerülő magyar közösségi oldal most tízhetes kampánnyal aktivizálná regisztráltjait.

A Facebook térhódítása miatt mind nehezebb helyzetbe kerülő magyar közösségi oldal most tízhetes kampánnyal aktivizálná regisztráltjait.

Azt követően, hogy az elmúlt hetekben két új funkcióval bővült az iWiW, most tízhetes nyereményjátékot is indított, hogy így bírja aktivitásra a felhasználókat. Miközben a Facebook erőteljesen nyomul a magyar piacon is, az új funkciók kapcsán a magyar site-nál úgy gondolják, mozgosíthatók még a userek. A kisgyerekeseket megcélzó Gólyahíren ugyanis mintegy 8000 babát regisztráltak, a Szavazás keretében pedig 2700 kérdést írtak ki eddig.

A következő lépésként kiírt nyereményjáték 2011. június 27-én indult, és tíz héten át tart majd. "Bárki indulhat a nyereményjátékon, aki valós névvel és fényképpel regisztrált a közösségi portálra, valamint elfogadta a játék szabályzatát. A játékos felhasználóknak a hét minimum 3 napján, a listán szereplő 3 tevékenységet kell naponta elvégezniük, és ezzel már esélyesek is a nyerésre. Tehát semmi extrát nem kell csinálni, csak amit eddig is: iWiW-ezni, de ezzel most például nyaralásokat, hosszú hétvégézéseket, wellness üdüléseket és nagy értékű ajándékcsomagokat, műszaki cikkeket nyerhetnek" - mondta el Kovács Gergely, az iWiW vezetője

A közösségi oldalon olyan tevékenységeket honorálnak most, mint az alkalmazások használata, az üzenetküldés, a tartalommegosztás, a képfeltöltés, a tagelés, a kommentelés, a "tetszikelés", az apróhirdetések feladása, a fórumindítás és a hozzászólás, a klubindítás vagy  -csatlakozás, illetve az események létrehozása és az ezekhez való csatlakozás. A játék minden héten újraindul, így hetente lehet csatlakozni.