2012. május 23.

Nyereményjátékot vet be a Blikk

Újraindult a Blikk Bumm. Tárgy- és pénznyereményeket sorsol a mostanában eső példányszámú bulvárújság.

Újraindult a Blikk Bumm. Tárgy- és pénznyereményeket sorsol a mostanában eső példányszámú bulvárújság.

A hétfőn kezdődött nyereményjáték 7 héten át, egészen július 8-ig tart, és összesen 13 millió forintnyi nyereményt sorsolnak ki az olvasók között. A nyeremények között utalványok, szórakoztatótechnikai berendezések és pénznyeremény is van, összesen 171 napi nyeremény és újdonságként minden héten egy fődíj vár a játékosokra.

A játék időtartama alatt az olvasóknak a címlapon található matricát kell feltépniük és ellenőrizniük az alatta található három ikont. Az nyer, aki három egyforma szimbólumot talál. Az esélyeket meg is lehet duplázni, hiszen a Vasárnapi Blikk címlapján két fül is van, vagyis aki a hétvégi lapból vásárol, kétszer is lehetőséget kap a nyereményre.

Az új elemnek számító heti főnyereményért azok szállhatnak harcba, akik egy naptári héten összegyűjtenek négy matricát, és visszaküldik azokat a Blikk címére. A díj: hetente egy 300 ezer forint értékű Agip üzemanyagutalvány.

A nyereményjátékot - melynek arca ezúttal is Szabó Győző - kommunikációs kampány kíséri televíziós, rádiós, online és print felületeken, beleértve a Ringier Kiadó portfolióját.

A Blikk Bumm játékot jelenlegi formájában harmadik alkalommal hirdeti meg a lap, melynek eladott példányszáma a MATESZ napokban megjelent adatai alapján az első negyedévben az előző három hónaphoz viszonyítva mintegy hatezerrel, egy év alatt pedig több mint 12 ezerrel, 167,8 ezerre csökkent. A Ringier kiadó a marketingakció kapcsán arra emlékeztetett, hogy a tavalyi Blikk Bumm játékok időszakát 10-12%-os eladásnövekedés jellemezte. Ezért is indított az újság az idei évben már a hagyományos promóciós időszakok előtt, márciusban is játékot Blikk Bónusz néven. Ez utóbbi több mint 10 ezres eladásnövekedést hozott a lapnak a Ringier közlése szerint.