2010. június 16.

Nyerges-portré a Figyelőtől

A más iparágak után a médiában is birodalmat kovácsolt Nyerges Zsolt portréját rajzolja meg a héten a Figyelő egy háttérbeszélgetés-sorozat alapján.

A más iparágak után a médiában is birodalmat kovácsolt Nyerges Zsolt portréját rajzolja meg a Figyelő a héten egy háttérbeszélgetés-sorozat alapján.

„Soha újságíró még nem tudott a közelébe férkőzni, így máig nem is rajzolták meg a médiában Nyerges Zsolt jobboldalhoz kötődő üzletember portréját” – áll az írás előzetes ismertetőjében. Ez felidézi: „az RTL Klubig terjedő médiabirodalom ura” amellett, hogy a mai napig ügyvédként praktizál Szolnokon, ideje javarészét üzleti birodalmának irányítása tölti ki. Mezőgazdasági, energetikai és médiacégekben van tulajdona, de felügyelőbizottsági tagként, olykor résztulajdonosként felbukkan építőipari, pénzügyi és sportvállalkozásokban - fogalmaznak.

„A Figyelő jó néhány üzletfelével, versenytársával, baloldali és jobboldali politikusokkal, még őt ismerő kosárlabdázóval is folytatott háttérbeszélgetést, ugyanakkor a legközvetlenebb környezeténél jellemzően falakba ütközött. Szűk belső köre érezhetően tiszteletben tartja Nyerges idegenkedését a nyilvánosságtól” – olvasható az ismertetőben.

Címkék: ajánló