2010. augusztus 25.

Nyerő oldal a Maximától

Szereteknyerni.hu címen új weboldalt indított a Maxima direktmarketing-rendszer tagjai számára a Hírek Média.

Szereteknyerni.hu címen új weboldalt indított a Maxima direktmarketing-rendszer tagjai számára a Hírek Média.

Az oldal lehetőséget biztosít a panelhez való csatlakozásra, bemutatja az aktuális nyereményjátékokat, emellett a látogatók kedvező áron igényelhetnek Maxima klubkártyát is, amely több mint 600 elfogadóhelyen biztosít kedvezményt tulajdonosának. A honlap indulását nyereményjáték kíséri, melyen többek között iPhone 4G-t sorsolnak majd ki – közölte a kiadó.

Az új oldal a Maxima direktmarketing-rendszer paneltagjait összefogó Maxima Klubhoz tartozik, kialakításakor a fő cél a tagok igényeinek teljes körű kielégítése volt. „Eddig csak a panelépítő kampányok alkalmával volt lehetőség a regisztrálásra, és a tagok tájékoztató e-mailekben kaptak információt a nyereményjátékokról, a szereteknyerni.hu elindításával ezen szerettünk volna változtatni”- idézik Fialka Krisztinát, a Maxima online direktmarketing-rendszerének vezetőjét.

 

Címkék: kampány

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.