2010. augusztus 25.

Nyerő oldal a Maximától

Szereteknyerni.hu címen új weboldalt indított a Maxima direktmarketing-rendszer tagjai számára a Hírek Média.

Szereteknyerni.hu címen új weboldalt indított a Maxima direktmarketing-rendszer tagjai számára a Hírek Média.

Az oldal lehetőséget biztosít a panelhez való csatlakozásra, bemutatja az aktuális nyereményjátékokat, emellett a látogatók kedvező áron igényelhetnek Maxima klubkártyát is, amely több mint 600 elfogadóhelyen biztosít kedvezményt tulajdonosának. A honlap indulását nyereményjáték kíséri, melyen többek között iPhone 4G-t sorsolnak majd ki – közölte a kiadó.

Az új oldal a Maxima direktmarketing-rendszer paneltagjait összefogó Maxima Klubhoz tartozik, kialakításakor a fő cél a tagok igényeinek teljes körű kielégítése volt. „Eddig csak a panelépítő kampányok alkalmával volt lehetőség a regisztrálásra, és a tagok tájékoztató e-mailekben kaptak információt a nyereményjátékokról, a szereteknyerni.hu elindításával ezen szerettünk volna változtatni”- idézik Fialka Krisztinát, a Maxima online direktmarketing-rendszerének vezetőjét.

 

Címkék: kampány

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.