2014. szeptember 15.

Nyilvános a Rising Star zsűrije

Az élő adások november 9-én indulnak, de már a héten is zajlanak a meghallgatások a TV2 új formátumú tehetségkutatójához.

Az élő adások november 9-én indulnak, de már a héten is zajlanak a meghallgatások a TV2 új formátumú tehetségkutatójához.

Ördög Nóra műsorvezetésével idén ősszel mutatkozik be a TV2 legújabb zenei tehetségkutatója, a Rising Star. Az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a mobilapplikáción keresztül szavazó nézők, de a zsűri is nélkülözhetetlen.

A csapat „nagy öregje” a Budapesti Operettszínház Kossuth-díjas igazgatója, Kerényi Miklós Gábor, azaz KERO. Mellette zsűritag még a Sztárban sztárban versenyzőként szereplő Pásztor Anna énekesnő (Anna & the Barbies), a Junior Prima és Artisjus-díjas Feke Pál színész-énekes és a tehetségkutató zsűriben nem először szereplő Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese.

„Két dolog miatt vállaltam el a műsorban való szereplést. Egyrészről én magam szeretnék tanulni, fejlődni érzelmileg és azt gondolom, meg tudhatom, hogy a mai fiatal korosztály honnan merít, miből táplálkozik, másrészt nagyon fontos számomra, hogy mind az előadó énekesnek, mind a befogadó közönségnek segítsünk megmutatni a zenei fejlődés lehetséges útjait, s elfogadtassuk, befogadtassuk a különböző előadásmódokat és tehetségeket a nézők számára is, akik ebben a műsorban tevékenyen vesznek majd részt” – mondta részvételéről KERO.

Pásztor Anna pedig így nyilatkozott: „Nagy kincskereső vagyok, imádom az embereket, az érdekes, összetett személyiségeket, ezért is örültem a felkérésnek. Remélem, hogy nagyon sok izgalmas fiatallal találkozom majd, akiknek képes leszek ajtót nyitni, hogy merjenek azzá válni, amik ők ott legbelül.”