2011. augusztus 16.

Nyilvánosan bétatesztel a The New York Times

A médiacég a futó kísérleti projekteket mutatja meg a felhasználóknak. A cél a minél több visszajelzés és a közös innováció.

A médiacég a futó kísérleti projekteket mutatja meg a felhasználóknak. A cél a minél több visszajelzés és a közös innováció.

Beta620 néven indított nyilvános tesztoldalt a The New York Times, melynek célja, hogy a felhasználók a piacradobás előtt megismerhessék, kommentelhessék, s megoszthassák egymás között a kísérleti projekteket.

A médiacég azt ígéri, hogy a jövőben folyamatosan frissítik az interaktív site-ot. Egy-egy fejlesztés külön projektoldalt kap, s ezen a fejlesztés gazdája tájékoztatja az érdeklődőket az újabb lépésekről. Az egyes projektekhez pedig bárki fűzhet véleményt, javaslatot, visszajelzést.

A jelenleg tesztelt projektek között van több, a keresést javítani hivatott fejlesztés, egy a NYTimes.com közösségi aktivitásait egy helyre gyűjtő "faliújság", egy keresztrejtvény alkalmazás, egy a nap híreit tartalmazó interaktív térkép és egy olyan applikáció is, amely egy-egy anyag "közösségi életét" mutatja be.

A Beta620 projektjei közül nem mindből lesz végül termék, de a médiavállalat szerint nagy értéket hordoz az új platform, függetlenül attól, hogy végül hány és mely projekt kerül ki a felhasználók szélesebb köre elé.