2010. július 29.

Nyolcmillióval segít a Class FM

A Class FM által lebonyolított árverésen 8.193.300 forintnyi felajánlás érkezett hat szikszói árvízkárosult család megsegítésére.

A Class FM Morning Show kezdeményezésére, a Class FM által lebonyolított árverésen 8.193.300 forintnyi felajánlás érkezett hat szikszói árvízkárosult család megsegítésére. Olimpiai bajnok sportolóink, ismert zenészek, műsorvezetők, civil hallgatók és a Class FM műsorvezetői fogtak össze hat szikszói család otthonának felépítése érdekében.

A különleges árverésen olimpiai bajnokok és nemzetközileg elismert sportolók értékes relikviáira lehetett licitálni három napon át a rádióban, hogy a befolyt összegnek köszönhetően hat szikszói család kapjon esélyt az újrakezdésre.

„Nagy sikerként éltük meg ezt a jótékonysági árverést. Mindhárman adtunk bele pénzt, sőt a Morning Show stábtagjai is tettek felajánlásokat. Én egyébként Kapros Anikó tornagyőztes teniszütőjére licitáltam is, de valaki többet ajánlott nálam. Így sajnos nem az enyém lett az ütő, ám a licitem összegét természetesen felajánlottam.” – árulta el Sebestyén Balázs, aki szerint ismét bebizonyosodott, a szegény emberek érzik át igazán mások problémáit. „Egészen döbbenetes, hogy a legnagyobb százalékban a kispénzű emberek párezres felajánlásaiból gyűlt össze ez az óriási összeg. Mindenkinek köszönjük a segítséget.” – tette hozzá a műsorvezető, aki elárulta, rendkívül hálásak hallgatóiknak és egyben nagyon büszkék is rájuk.

„Energiafröccsöt kaptunk a Class FM-től, felrázott minket az árverés sikeressége, így újult erővel vágunk bele a károk helyreállításába, hiszen 400 lakást ért el a víz” - mondta Füzesséri József, Szikszó polgármestere, aki azt is hozzá tette, hogy nagyon hálás a rádiónak. „Köszönettel tartozunk a Class FM minden dolgozójának, hogy ilyen szenzációs gyorsasággal - három nap alatt - ennyi pénzt gyűjtöttek össze számunka. Messzemenőkig túlszárnyalta az elképzelésinket.” – árulta el meghatottan a település első embere.

Címkék: jótékonyság