2013. október 24.

OTT az orosz tartalom

Hagyományos műsorszórási technológiával elérhetetlen, de hatalmas, zömében pedig fizetőképes nézőcsoportot lőtt be magának egy helyi szolgáltató.

Hagyományos műsorszórási technológiával elérhetetlen, de hatalmas, zömében pedig fizetőképes nézőcsoportot lőtt be magának egy helyi szolgáltató.

A Divan.tv ugyanis azt a mintegy 300 milliós közönséget nézte ki magának, pontosabban over-the-top szolgáltatásának, amelyik beszéli az orosz nyelvet. Csakhogy közülük vagy 150 millióan Oroszországon kívül élnek.

Az egyetlen globális, orosznyelvű OTT-szolgáltató egy cent híján tíz dollárnyi havi előfizetési díjat kér, cserébe viszont hatvan televíziós csatorna programjaiból és terjedelmes VOD-tárából válogathat a nagyérdemű.

Céljuk, hogy három-négy éven belül kétmillió ügyfelet szolgáljanak ki világszerte. A szolgáltatás ismertté tételéhez pedig dollármilliókba kerülő médiakampányokat terveznek.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

13 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.