2012. július 18.

Okostévék – pornótlanul

A jelek szerint megszűrik az okostévé-gyártás legnagyobbjai, hogy milyen tartalmakat eresztenek készülékeik képernyőjére.

A jelek szerint megszűrik az okostévé-gyártás legnagyobbjai, hogy milyen tartalmakat eresztenek készülékeik képernyőjére.

Legalábbis most így áll a helyzet, de hogy meddig, azt egyelőre nem tudni. Azt viszont igen, hogy a hír a felnőtt tartalmak egyik királyától, a francia Marc Dorcelltől származik, aki nemrégiben Panasonic-tévékre tervezett alkalmazást indított, amelyet aztán a Philips is beengedett rendszerébe.

Az LG, a Samsung és a Sony viszont azt jelezte: nem látják még elérkezettnek az időt ahhoz, hogy a szolgáltatást saját tévéik képernyőre eresszék. Ennek egyik fő oka szakértők szerint az, hogy országonként eltérő az ilyen tartalmak szabályozása, így az új rendszer rengeteg vesződséget okozna, hasznot viszont alig hozna. Legalábbis a jelen állás szerint.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.