2012. július 18.

Okostévék – pornótlanul

A jelek szerint megszűrik az okostévé-gyártás legnagyobbjai, hogy milyen tartalmakat eresztenek készülékeik képernyőjére.

A jelek szerint megszűrik az okostévé-gyártás legnagyobbjai, hogy milyen tartalmakat eresztenek készülékeik képernyőjére.

Legalábbis most így áll a helyzet, de hogy meddig, azt egyelőre nem tudni. Azt viszont igen, hogy a hír a felnőtt tartalmak egyik királyától, a francia Marc Dorcelltől származik, aki nemrégiben Panasonic-tévékre tervezett alkalmazást indított, amelyet aztán a Philips is beengedett rendszerébe.

Az LG, a Samsung és a Sony viszont azt jelezte: nem látják még elérkezettnek az időt ahhoz, hogy a szolgáltatást saját tévéik képernyőre eresszék. Ennek egyik fő oka szakértők szerint az, hogy országonként eltérő az ilyen tartalmak szabályozása, így az új rendszer rengeteg vesződséget okozna, hasznot viszont alig hozna. Legalábbis a jelen állás szerint.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

4 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

11 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.