2017. augusztus 31.

Oktatási promóció a Telekomtól

Szeptember hónapban minden digitális Telekom TV előfizetőnek bónusz csatornaként elérhetővé válik a Da Vinci Learning tematikus csatorna a 7-es programhelyen, és a TV GO-n is.

A napokban minden diák visszaül az iskolapadba, a Telekom pedig az oktatási csatornával, a Da Vinci Learninggel teszi szórakoztatóbbá az iskolakezdést és érdekfeszítőbbé a tanulást. Szeptember hónapban minden digitális Telekom TV előfizetőnek bónusz csatornaként elérhetővé válik a Da Vinci Learning tematikus csatorna a 7-es programhelyen, és számukra a TV GO-n is.

Szeptemberben az ismeretterjesztő csatorna két országos premiert is kínál. A felnőtteknek szóló, Darwin szép új világa című sorozat A fajok eredete című mű elkészülésének hátterét mutatja be, tudományos és magánéleti szempontokat is felvillantva. A Matekrobbanás című, gyerekeknek szóló műsor pedig izgalmas tényekkel és trükkökkel hozza közelebb a matematika varázslatos, mindent körbeölelő világát. A csatorna emellett hétvégénként tematikus blokkal jelentkezik, melyet a technológia legújabb fejlesztéseinek szentel, olyan műsorokkal, mint az Ideje feltalálni valamit, Infotoy, Tudós palánták vagy éppen a Trükkös tudomány.

Elhunyt Baló György

5 órája

Évtizedeken át szerkesztett és vezetett közéleti-politikai műsorokat a köztévén és kereskedelmi csatornákon.