2016. október 11.

Október 12-től NHL a Spíler TV-n

A TV2-csoport férfias tartalmakat kínáló csatornája közel 300 mérkőzést közvetít élőben a szezon során.

Október 12-én indul 2016-17-es NHL szezon, amit a Spíler TV hoz el a magyar hokirajongóknak. A világ legerősebb bajnokságában 23 amerikai és 7 kanadai székhelyű csapat vesz részt. Az alapszakaszban mindegyik gárda 82 meccset játszik, a rájátszásba a 16 legjobb mérleggel rendelkező jut be, onnantól kezdve két ágon, 4 nyert meccsig tartó egyenes kieséses párharcokkal menetelnek a végső győzelemért.

A nyertesnek járó Stanley Kupa Észak Amerika legrégebbi sport-trófeája, mindig az aktuális győztes rendelkezik vele, a sport világában egyedülálló módon - a hagyományoknak megfelelően - a bajnokcsapat minden játékosa egy napra hazaviheti a világ leghíresebb serlegét.

A Spíler TV minden mérkőzésnapon közvetít, ami összesen közel 300 élő adást jelent majd a szezon során. A teljes meccsek mellett minden nap szerepel majd gólösszefoglaló is a kínálatban.

A mérkőzéseket két elismert hokifanatikus kommentátor közvetíti: Léderer Ákos és Hetthéssy Zoltán.

„A jégkorong mellett szeretnék minél többet átadni az amerikai sportkultúrából a nézőknek. Az elmúlt években sikerült személyesen is találkozni egy-két olyan sztárral, akiket most közvetíteni fogok, és megígértem nekik, hogy ha egyszer megadatik a lehetőség, hogy közvetítsem őket, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy felkészült legyek és szórakoztatni tudjam a nézőket” – mondta Hetthéssy Zoltán.

A Spíler TV és a Spíler TV HD elérhető a UPC Digital Gold kínálatában, az Invitel digitális kábeltévé és IPTV Családi csomagjában, valamint HD minőségben nézhető az Invitel Családi HD kínálatában, a Tarr Kft Extra TV és Tarr MobilTV csomagjaiban és a PR-Telecom digitális kábeltévé platformján.