2017. október 11.

Október 16-tól indul A Konyhafőnök VIP

Harminckét közismert személyiség késélre menő harcát követhetik nyomon a nézők.

A verseny első hetében többek között Dobó Ágnes, Lakatos Márk, Nyári Alíz, Nébald Olivér (Éjjel-Nappal Budapest), Szabó Sipos Barnabás, valamint Vágó Piros konyhai összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők.

„Nyerni szeretnék, hiszen maximalista vagyok, de azt is tudom, hogy ez itt nem lesz egyszerű” – mondta Lakatos Márk, akihez hasonlóan Vágó Piros rádiós műsorvezető is a győzelemre hajt. „Egyre inkább kristályosodik ki előttem egy „zöld” bisztró képe. Egészséges saláták, zöldségek, izgalmas öntetek. Ezért jöttem, hogy nyerjek és megnyithassam a nyereményből a bisztrót” – árulta el a műsorvezető.

Hozzájuk hasonlóan vélekedik George Clooney magyar hangja, Szabó Sipos Barnabás is. „Két dolog miatt jöttem: a verseny és a főzés, nekem ez utóbbi nagy szerelmem” – mondta a színművész. Míg Barnabás a színpad helyett választja néha a konyhát, addig Nyári Alíz olykor a mikrofont cseréli le a fakanálra. „Szeretnék a konyhában is alkotni és ezzel bizonyítani” – vallott terveiről Alíz.

Hogy a kezdő hat versenyző közül ki lesz az, aki a legjobban teljesít, kiderül október 16-án, 18:55-től A Konyhafőnök VIP-ben.