A kultikus sorozat új évada az amerikai vetítést követően 24 órán belül a magyar FOX csatornán is látható lesz.

A FOX bejelentette a The Walking Dead 7. évadának nemzetközi premieridőpontját. A sorozat új évada október 24-én, hétfőn indul a világ 125 országában – kizárólag a FOX csatornán, ahol kevesebb mint 24 órával az amerikai vetítés után lesz látható.

A világpremierhez Magyarország is csatlakozik, így a 7. évad 1. epizódja hazánkban 2016. október 24-én 22 órakor debütál, és a további epizódok is az amerikai vetítéshez igazodnak majd.

A The Walking Dead az egyik legnépszerűbb drámai sorozat világszerte, melyet nézők milliói követnek figyelemmel. A műsor hatodik évadának nézettsége nemzetközi szinten is kiemelkedő volt: a globális nézettség 37%-kal nőtt az előző évadhoz képest, így a The Walking Dead világszinten a FOX első számú sorozata lett.

A FOX stratégiája, hogy kiemelt sorozatait minden országban egyszerre mutatja be, így a The Walking Dead legújabb epizódjai is szinte azonnal megérkeznek hazánkba. A sorozat nemzetközi sugárzási jogait továbbra is kizárólagosan a FOX Networks Group birtokolja.

A korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is 16 epizódot sugároznak két részletben: az első nyolc epizódot októbertől láthatják a nézők, a következő nyolc rész pedig egy kisebb szünet után, 2017 februárjában érkezik.

A The Walking Dead korábbi részei is folyamatosan láthatóak a FOX műsorán, így októberig felzárkózhatnak azok, akik eddig nem követték nyomon a sorozatot. Vetítési időpontok és további infok: www.foxtv.hu

VIDEÓ - ITT A 7. ÉVAD ELŐZETESE.