2017. október 24.

Október 30-án startol az Oltári csajok

A telenovellát 100 estén keresztül követhetik majd nyomon a nézők. Kalamár Tamás, a produkció showrunnere romantikus, szenvedélyes, ugyanakkor kalamajkáktól sem mentes szórakozást ígér.

A történet szerint három lány, az Erdész nővérek mozgatják a fő szálakat, akikhez természetesen szorosan kapcsolódik három férfi karakter is. A mai Budapesten játszódó telenovella főszereplői boldogságot és szerelmet keresnek a fővárosban. A vidékről felköltözött testvérek mindannyian más-más vágyakkal érkeznek, és mindent elkövetnek azért, hogy álmuk valóra váljon. Amikor felmerül a lehetősége egy mesés kastély megöröklésének, amit az először házasodó testvér kap, mindhárom lány versenybe száll érte. Az, hogy ki lesz a nyertes, a történet végére kiderül, ám addig is számtalan izgalomnak lehetünk tanúi.

A főbb szerepekben budapesti és vidéki színházak, tehetséges színészei: Horváth Sisa Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt és Ember Márk láthatók. Akik mellett többek között a Kossuth-díjas színésznővel, Hűvösvölgyi Ildikóval, Danics Dórával, Fehér Adriennel és Agócs Judittal is találkozhatnak a tévénézők.

Az egyedi, inkább filmes produkciókra jellemző, négyoldalú díszleteknek köszönhetően különleges képi világ tárul majd a nézők elé. A sorozat egyik betétdalát Danics Dóra énekli, amelyhez a zenét Som Krisztián, a szöveget pedig Czutor Zoltán írta.

A telenovella showrunnere Kalamár Tamás, a producer Ondruss Ilona.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.