2014. szeptember 02.

Októberben találkoznak a katolikus egyházközségi lapok

A médiumok az egyház kommunikációjának új kihívásairól és a web2 alkalmazásáról is eszmét cserélnek majd.

A médiumok az egyház kommunikációjának új kihívásairól és a web2 alkalmazásáról is eszmét cserélnek majd.

Októberben tartják a katolikus egyházközségi lapok és honlapok találkozóját Budapesten, a Párbeszéd Házában - tájékoztatta a Katolikus Rádió az MTI-t.

A találkozó házigazdája a Jezsuita Rend Magyarországi Rendtartománya lesz. A szakmai előadások mellett a résztvevők megismerhetik a jezsuiták médiatevékenységét is.

A tervek szerint a rendezvény vendége lesz Sajgó Szabolcs, A Szív újság korábbi szerkesztője, továbbá a Bonum Tv és a 100 éves A Szív újság munkatársai.

A Katolikus Rádió tájékoztatása szerint a háromnapos programon a résztvevők előadást hallhatnak majd a web2-es felületek kisközösségi alkalmazásáról, valamint a 2015-ben megrendezendő "megszentelt élet évéről". Az egyház kommunikációjának új kihívásairól a magyar katolikus sajtót meghatározó orgánumok főszerkesztői szólnak majd.

(Forrás: MTI)

Új rekord a Sport TV-n

10 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.