2010. december 16.

Oláh Ibolya nyert

Jogerősen pert - ezzel pedig másfél millió forintot és az arra járó kamatot - nyert Oláh Ibolya a Casting minden című film gyártója ellen.

Jogerősen pert nyert Oláh Ibolya a Casting minden című film gyártója ellen.

A bíróság megítélte neki azt a közel másfél millió forintot és a kamatokat, amellyel a Casting minden című film gyártója, a Hungária Film 2008 márciusa óta tartozik az énekesnő vállalkozásának. Oláh Ibolya ügyvédje, Ruttner György szerint ez a pénz járt az énekesnőnek – számolt be a Klubrádió.

A produkciós cég vezetője, Losonczi Gábor szerint Ibolyának nem járt ez a pénz, ő ugyanis nem teljesítette a szerződést. A bíróság azonban másképpen vélekedett erről, és Oláh Ibolya javára döntött. Az, hogy miért nem fizették ki az énekesnőt, a per során nem vizsgálták, Ruttner György elmondása szerint a kifizetés elmaradása mögött személyes okok állhatnak, a szerződés szerinti gázsiját a munkatársak közül egyedüliként neki nem fizették ki – hangsúlyozta az adó tudósítása szerint.

A szerződésben foglaltakat – ami maga a forgatás és az utószinkron – Oláh Ibolya teljesítette, így járt neki ez a pénz. A Hungária Film azzal érvelt, hogy Ibolya nem ment el a promóciós eseményekre, ami nem igaz, hiszen több mint egy tucatszor megjelent. A későbbi sajtóeseményeken azért nem jelent meg később, mert nem fizették ki - tette hozzá. Ez a film a cégnek komoly hasznot hozott, hiszen közel százezren nézték meg a moziban, a TV2 is levetítette főműsoridőben, a DVD eladások folyamatos hasznot hoznak a cégnekm szóval arról szó sem lehet, hogy nem végezte el – jelentette ki dr. Ruttner György, Ibolya ügyvédje a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában.

Cseppben az élet

4 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.