2012. szeptember 19.

Olasz mobilperpatvar

Bokszmeccs zajlik az olasz piacon, s már versenyhatósági vizsgálat folyik a negyedik szereplő kérésére.

Bokszmeccs zajlik az olasz piacon, s már versenyhatósági vizsgálat folyik a negyedik szereplő kérésére.

A Bip Mobile annak vizsgálatát kérte a kartellhatóságtól, hogy versenyszabályokba ütköző hátrányt kell-e elszenvednie. Szerintük ugyanis a piac kilenctizedét uraló három nagy szolgáltató - a Vodafone helyi cége, a Wind és a Telecom Italia - mesterkedése áll annak a hátterében, hogy számos kereskedő nem árusítja az újonc társaság készülékeit, illetve szolgáltatásait.

A gyanú szerint a nagyok így próbálják elkerülni, hogy robbantsa a bankot a fapados rivális, amely öt év alatt négymillió ügyfél megszerzését tűzte ki célul. Azaz megismételné a Free Mobile franciaországi menetelését; ott is az olcsó árak kezdték átrendezni az addig háromszereplős piacot. .

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

5 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.