2012. szeptember 19.

Olasz mobilperpatvar

Bokszmeccs zajlik az olasz piacon, s már versenyhatósági vizsgálat folyik a negyedik szereplő kérésére.

Bokszmeccs zajlik az olasz piacon, s már versenyhatósági vizsgálat folyik a negyedik szereplő kérésére.

A Bip Mobile annak vizsgálatát kérte a kartellhatóságtól, hogy versenyszabályokba ütköző hátrányt kell-e elszenvednie. Szerintük ugyanis a piac kilenctizedét uraló három nagy szolgáltató - a Vodafone helyi cége, a Wind és a Telecom Italia - mesterkedése áll annak a hátterében, hogy számos kereskedő nem árusítja az újonc társaság készülékeit, illetve szolgáltatásait.

A gyanú szerint a nagyok így próbálják elkerülni, hogy robbantsa a bankot a fapados rivális, amely öt év alatt négymillió ügyfél megszerzését tűzte ki célul. Azaz megismételné a Free Mobile franciaországi menetelését; ott is az olcsó árak kezdték átrendezni az addig háromszereplős piacot. .

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.