2012. április 19.

Olcsó tévéé a jövő?

Az eddigi mainstream-várakozásokra rácáfoló elemzést tett közzé a fizetős televíziós piac jövőjéről egy elemző cég.

Az eddigi mainstream-várakozásokra rácáfoló elemzést tett közzé a fizetős televíziós piac jövőjéről egy elemző cég.

Az Enders Analysis szerint ugyanis nem a netre kötött készülékek és az azok által generált forgalom viszi majd előre a piacot, hanem éppen a másik véglet – azaz az alacsonyabb áron forgalmazott szolgáltatások.

Szerintük mindez árcsökkenést hoz majd, miközben kikezdi a digitális földfelszíni platform pozícióit. Helyette ugyanis a kábel- és a műholdas szolgáltatók lesznek a folyamatok nyertesei – legalábbis a kutatók által górcső alá vett, 2020-ig tartó időszakban.

Az előrejelzés szerint e két platformon is elsősorban az olcsóbb szolgáltatások között bontakozik majd ki gyilkos harc, amelynek egyik alapvető kérdése, mennyire emelkedik meg az ingyenesen fogható csatornák száma.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.