2012. október 15.

Olcsóbb lengyel mobiltévé

Áreséssel csábít új ügyfeleket a hosszas kínlódás után tavasszal végre beindult lengyelországi mobiltévé-szolgáltatás.

Áreséssel csábít új ügyfeleket a hosszas kínlódás után tavasszal végre beindult lengyelországi mobiltévé-szolgáltatás.

A TV Mobilna névre hallgató platform alapdíja továbbra is 9,90 zloty (azaz mintegy hétszáz forint), a nyolc kódolt csatornát kínáló, Ekstra névre hallgató prémiumcsomagot viszont 19,90-ről 14,90-re árazták le. A lengyel-ukrán foci Európa-bajnokság előtt elindított - és a sporteseménnyel beharangozott - szolgáltatásról már tavasszal úgy hírlett: 15 zloty körüli díjért elérhető lesz.

A platform gazdája a sokmilliós helyi ügyféltáborral bíró Cyfrowy Polsat távközlési szolgáltató. A cég tavaly vett meg egy saját digitális földfelszíni multiplexxel rendelkező céget annak érdekében, hogy mobil DVB-T és ne a döglődő DVB-H technológiával kelljen nekivágnia a piaci térnyerésnek.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.