2012. augusztus 03.

Olimpia-app a kirowskitól

A kirowski Isobar által fejlesztett EB TV applikációt több tízezren töltötték le.

Az MTVA Foci EB TV okostelefon alkalmazása bármilyen komolyabb reklámtámogatás nélkül ért el kiváló eredményeket a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt. A kirowski Isobar által fejlesztett applikációt több tízezren töltötték le, a sikerszéria pedig folytatódik: immár a londoni olimpiát is bárki könnyedén zsebre vághatja.

Az MTVA megbízásából elkészített alkalmazás lényege, hogy a felhasználó akkor is bárhol, bármikor élőben követheti az olimpiai közvetítéseket, ha nincs a közelben TV. Emellett számos további hasznos funkció kapott helyet az applikációban: az egy helyen olvasható hírek, eredmények, éremtáblázat valamint képes és videó összefoglalók mellett a teljes menetrend könnyedén áttekinthető, továbbá a magyar olimpiai válogatott tagjait is jobban megismerhetjük.

A Foci EB TV app sikere után hasonló eredmények várhatóak az Olimpia alkalmazás esetében is, ami ezúttal már három platformon érhető el: az androidos okostelefonok és táblagépek, iPhone-ok és iPad-ek mellett Windows 7 telefonra is letölthető.